"Csak azt érdemes megcsinálni, ami lehetetlen."

                                                          /Hamvas Béla/

Író, színművész, rendező, drámatanár

Kapható

Kattints a képre! A Móra Könyvkiadó oldalán beleolvashatsz a műbe és megrendelheted a könyvet, vagy az e-bookot.

 
 
 

Könyvajánló

 


Gáspár András színművész 2008-tól művészeti vezetője és szervezője az ÁSZ SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR-nak. A tábor vezetője Balázs Ágnes színművész, írónő. A több, mint egy évtizedes Ász tábor fókuszában mindig is a színjátszás állt és áll. A művészházaspár sokféle tematikájú tábort szervezett az elmúlt években neves vendégtanárok közreműködésével. A meghívott tanárok között szerepelt Murányi Tünde, Kálid Artúr, Pokony Lia, Kálloy Molnár Péter, Atlasz Gábor, Király Attila, Benkő Nóra, Kiss Eszter, Háda János, Herczeg Adrienn, Felhőfi-Kiss László és Dékány Barnabás. 

2009-től Balázs Ágnes és Gáspár András létrehozták az Ász Drámaiskolát, melynek diákjai a színházi mesterség alapelemeit tanulhatják. Az Ász diákok évről-évre sikerrel felvételiznek a budapesti, kaposvári és marosvásárhelyi színművészeti egyetemekre, de a drámaiskola tanárai a sikeres felvételik mellett a legfontosabbnak a kreativitás fejlesztését és a fiatalokban ébredő kiapadhatatlan alkotó energiák működtetését tartják a legfontosabbnak.

A kreatív enegiák működésére  példa, hogy a 2020-as világjárvány sem akadályozta a drámaiskolai oktatást. 2020 április-májusban két hónapos online kurzuson vesznek részt az Ász vállalkozó kedvű növendékei.

 

 

 


A linkre kattintva megtekintheti a 2020 nyarán megrendezésre kerülő Ász tábor ajánló videóját.


 A képre kattintva elérhető az ÁSZ SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR honlapja!