"Csak azt érdemes megcsinálni, ami lehetetlen."

                                                          /Hamvas Béla/

Író, színművész, rendező, drámatanár

Kapható

Kattints a képre! A Móra Könyvkiadó oldalán beleolvashatsz a műbe és megrendelheted a könyvet, vagy az e-bookot.

 
 
 

Könyvajánló

 

Gáspár András Gáspár első könyve a FÖLD 2 ZÁRÓVIZSGA című kalandregény, mely 2020. április 22-én jelent meg a Móra Könyvkiadó gondozásában. 

A könyv szerkesztője Pacskovszky Zsolt, aki a korábban Gáspár András néven dolgozó színművésztől csupán annyit kérdezett, miután két regényét elolvasta, hogy van-e még a szerzőnek története?  Az első könyvet követően a Móra Könyvkiadó tervei között szerepel, hogy azt az egyedi hangot, amely az író regényeiben megszólal további történetekben is megossza  a minőségi kalandokat kedvelő olvasókkal. A színművész úgy döntött, hogy Gáspár András Gáspár írói néven kész újabb történetek írni.

Előkészületben van a szerző HÉJNÉLKÜLI című disztopikus kalandregénye, valamint a a Meroving korban játszódó TISZTA című thiller.

Az író a FÖLD 2 ZÁRÓVIZSGA című könyvhöz kapcsolódóan színművész- és drámatanári tapasztalatait kamatoztatva környezettudatosságra nevelő      interaktív író-olvasó találkozó programot dolgozott ki. 


A FÖLD 2 ZÁRÓVIZSGA TARTALMA


Melyik gimnazista ne örülne, ha azt látná egy reggel, hogy iskolájuk a fizika törvényeit meghazudtolva a levegőbe emelkedik, és eltűnik az égben?  A Highbury Hills diákjai azonban a saját épületükben tartózkodnak, amikor ez a képtelenség megtörténik. Nem értik, miféle erő ragadta el őket, nem tudják, hova kerültek, és hová lettek a tanáraik - lassan ébrednek rá, hogy életük legnehezebb vizsgája vár rájuk egy különös bolygón. A tét ijesztően nagy, de nem bukhatnak el. Adamnak, Evanak, Paulnak és társaiknak nem csak virtuális és valóságos ellenfelekkel kell megküzdeniük, hanem sajét magukkal is. De vajon fel tudnak-e nőni a feladathoz, vagy hasonló sors vár rájuk is, mint a történetben megidézett híres Golding-regény, A Legyek Ura fiatal szereplőire? 


A képre kattintva megtekintheti a FÖLD 2 ZÁRÓVIZSGA videó trailerét.


A linkre kattintva elolvashatja BÖSZÖRMÉNYI GYULA kritikáját a FÖLD 2 ZÁRÓVIZSGA című könyvről